Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) gemilerinde çay 50 kuruştan tam buğday ekmeği ise 80 kuruştan satılıyor.

BUDO ile yolculuk yapan vatandaşlar, gemi içindeki büfelerden BESAŞ’ın kaliteli ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, gemi içindeki servis hizmetlerini de belediye kuruluşlarından tedarik ediyor. BUDO bünyesinde çalışan 4 geminin de büfe işletim görevlerini üstlenen BESAŞ, yaklaşık 30 yıldır Bursalılara sunduğu kaliteli, sağlıklı ve ekonomik gıda hizmetlerini şimdi de ulaşımda BUDO’yu tercih eden vatandaşlara sunuyor. BESAŞ’ın satış noktalarında yer alan geniş ürün yelpazesine gemilerde de ulaşma imkanı bulan vatandaşlar, aynı ürünleri ekonomik fiyatlarla alma imkanına kavuşuyor. Bunun yanında çaydan kahveye, soğuk içeceklerden aperatif atıştırmalara kadar her şey piyasa fiyatlarından satışa sunuluyor.

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine BUDO'nun kurulduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşlara en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Bu nedenle kimseyle rekabet etmediklerini ve kar amacı gütmediklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Gemi içi hizmetler de kalite standardını yüksek, fiyat politikasını ise düşük tutmak amacıyla büfeleri yine belediyemizin şirketi olan BESAŞ işletiyor. Seferlerin başladığı ilk günden beri fiyat politikamızı piyasa fiyatlarıyla eşdeğer olarak belirledik. Vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler de sistemin ne kadar doğru işlediğini gösteriyor." dedi.

ÇAY 50 KURUŞTAN SATILIYOR

Gemilerde yer alan BESAŞ büfelerindeki bazı ürünlerin fiyatları şöyle: "Francala ekmek 70 kuruş, kepekli ekmek 80 kuruş, tam buğday ekmeği 80 kuruş, timsah ekmek 50 kuruş, şampiyon ekmek 50 kuruş, light ekmek 1 lira, köy ekmeği 1,25 kuruş, çay 50 kuruş, nescafe 1 lira cappuccino 1 lira"

Editör: TE Bilisim