Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi kadın girişimciler, Selinay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Necla Yeşilbahçe’nin fabrikasını ziyaret etti.

    İş kollarını daha yakından tanımak adına üye ziyaretleri gerçekleştiren kadın girişimciler, fabrika hakkında bilgi aldı. Firmanın işleyişi ve hizmet alanlarıyla ilgili bilgi veren Necla Yeşilbahçe, 45 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

    1996 yılında faaliyete geçtiklerini anlatan Yeşilbahçe, “13 yıldan beri tül perdeye nakış işlemesi yapıyoruz. Bu süre zarfında sektördeki yenilikleri yakından takip ederek müşterilerimizi en özel tasarımlar ve kaliteyle buluşturuyoruz. Dünyaca ünlü markalara da ürünlerimizin satışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

    BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı Dilek Ataygeldi de önemli tecrübeler kazandıklarını belirterek, “Tüm üye arkadaşlarımız sektörlerinde kendilerini ispatlayacak güzel işlere imza atıyor. Kadın elinin değdiği işlerde bu başarıları görmek başkaları için güzel örnek teşkil ederken, bizler için de gurur verici.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim