Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
 -Somali’de bulunan bir İtalya delegasyonu, vizeleri bittiği halde, İtalya’ya dönmeyi reddedip, vize için Somali makamlarına müracaat edeceklerine  kim inanırdı? 

-Görev süresi bitince, ülkesini terk edip, daha rahat yaşamak için İngiltere’ye taşınan Somali Başbakanı’nın, Corona 19 virüsü nedeniyle bu ülkede öleceğine kim inanırdı?

-Tramp’ın, Meksika’dan gelecek kaçak göçmenlerin geçişini önlemek için inşa ettiği duvarın,bir gün Meksikalılar tarafından, ülkelerine ABD den gelecek göçmenleri engellemek için kullanılacağına kim inanırdı?

-İki ay evveline kadar göç dalgası halinde İspanya’ya mülteci taşıyan gemilerin, gün gelecek İspanya’dan Kuzey Afrika’ya göçmen taşımak için kullanılacağına kim inanırdı? 

-Dünyanın en güçlü ordularına, ekonomisine sahip olduğunu ve Dünyada hiç bir gücün onunla baş edemeyeceğini var sayarak, her türlü cürmü işleyen ABD nin, bir virüs karşısında çaresiz kalacağına, fertlerinin kalplerine korku salınacağına kim inanırdı?

-Camilerde Ezanın dışardan okunmasına müsaade etmeyen bir çok ülkenin, Camiler kapalı olduğu halde, peş peşe Cami ve meydanlarda Ezan okunmasına müsaade edeceklerine kim inanırdı?

-Hastayı tedavi eden Doktorun, hastalanıp ölürken, tedavi ettiği hastanın iyileşip taburcu olacağına kim inanırdı?

-Kazanmak için bir araya getirilen ordularındaki askerlerin, ölmemek için dağıtılacağına kim inanırdı?

-Bütün Dünyada Doğal ilaçlarla tedaviye karşı çıkan Doktorların, gün gelecek bu ilaçları önerecekleri ve ona muhtaç olacaklarına kim inanırdı?

Halleri değiştiren Allah ne yücedir! 
Allah’ım! Hallerimizi en iyisine tebdil et ve bizi Sıratı Müstakim’den ayırma, Rahmetinle muamele et...
Amin

Sahi olmayacak olaylar bunlar daha neler göreceğiz?

ALINTI

Editör: TE Bilisim