Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, okul veya halk eğitim merkezleri aracılığı ile okuma yazma kurslarına büyük önem verdiklerini belirtti. Atilla Gülsar, “2002-2007 yılları arasında 11 bin kişi okuma-yazma kurslarına katılırken, göreve başladığım 2008 yılından bu yana açtığımız kurslardan bu güne kadar 35 bin kişi yararlandı.” dedi.

    Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Toktaş’ın eleştirilerine cevap verirken, kendi döneminde Bursa’nın eğitimde 54. Sıradan 4 yılda 4. Sıraya yükseldiğini belirtti. İl müdürü olarak göreve başladığı 2008’de Bursa’nın üniversite sınavlarında 54. sırada yer aldığını hatırlatan Gülsar, yaptıkları geniş tabanlı il eylem planı ile 4. sıraya yükseldiklerini vurguladı.

    Bu sürede okul veya halk eğitim merkezleri aracılığı ile okuma yazma kurslarına da büyük önem verdiklerini anlatan Atilla Gülsar, “2002-2007 yılları arasında 11 bin kişi okuma-yazma kurslarına katılmışken göreve başladığım yıldan bu yana açtığımız kurslardan bu güne kadar 35 bin kişi yararlandı.” bilgisini verdi.

    Atilla Gülsar, ayrıca bu yıl yeni geçilen eğitim sistemine yönelik şube müdürü kadrolarına ise geçici görevlendirmeler yapıldığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim