Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bomba yüklü olduğu ihbar edilen bir araç, polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücüsü gözaltına alının araç, güvenli bölgeye çekildi.

Eskişehir istikametinden Bursa istikametine gitmekte olan bomba yüklü olduğu ihbar edilen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 GF 251 plakalı araç, İnegöl Avarlar Kavşağı’nda polislerce durduruldu. Çelik yelekli ve otomatik silahlı polisler, şoförün araçtan inmesi yönünde ihtarda bulundu. Sürücünün otomobilden inmemekte direnmesi üzerine ekipler havaya ateş açtı. Daha sonra araçtan indirilen şoför gözaltına alındı. Aracın sürücüsü elleri kelepçelenerek sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, şüpheli araç ise olay yerine çağırılan çekici ile güvenli bir bölgeye çekildi.

Gözaltına alınan şahısın aracı yeni aldığı ve memleketi Gümüşhane'ye gittiğini iddia ettiği belirtildi. Şüpheli şahsın kimliği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan aracın aranması için bomba imha ekiplerinin gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim