İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Bursa'da, devriye gezen polis ekipleri durumu şüpheli görülen 8 kişinin üzerinden uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği ekipleri, bazı gençlerin üzerinde uyuşturucu olduğu yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. E.Ç. ile N.Ç.'nin ikametlerinde yapılan aramada 15 gram sentetik uyuşturucu madde (bonzai) ele geçirilirken E.Ç.'in üzerine ise 5 gram bonzai maddesi yakalandı. A.K. ile S. K. isimli şahısların ikametlerinde yapılan arama neticesinde de uyuşturucu madde bulunamadı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatılırken A.K., S.K., E.Ç. ve N.Ç. hakkında "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği ekipleri devriye gezerken T.Ö. isimli kişinin durumundan şüphelendi. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 51 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili Savcılık soruşturma başlattı.

EŞOFMAN CEPLERİ KABARIK OLUNCA UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Devriye gezen Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekipleri de K.T. isimli kişinin eşofman ceplerinin kabarık görünce genci durdurdu. Bunun üzerine paniğe kapılan K.T. eşofmanın cebinde sakladığı alüminyum folyoya sarılı iki adet çıkı halinde bonzai maddesi ile uyuşturucu maddeyi kullanmak için 'ampul' olarak tabir edilen aparatı kendi rızası ile görevli polislere teslim etti. Polis merkezine götürülen K.T. hakkında, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yaptığı bir başka denetimde ise H.P. üzerinde 4 adet uyuşturucu hapla birlikte yakalandı. Nilüfer ilçesi Görükle Polis Merkezi Amirliği ekipleri de Y.S.'i durdurdu. Şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda 200 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim