Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Bursa’da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

    Türkiye’nin en önemli kayak ve kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 130 santimetreyi bulurken kent merkezinde ise yer yer 10 santimetreye çıktı.

    Kent merkezinde başta Uludağ eteklerinden olmak üzere, kentin yüksek yerleri ve Nilüfer ilçesinde kar yağışı etkili oluyor. Özellikle akşama doğru etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kentte okulların da bir gün süre ile tatil edilmesine neden olan kar yağışı özellikle trafikte aksamalara neden oluyor.

    Nilüfer ilçesinde etkili olan kar yağışı, çocuklara yaradı. Şimdiden kar topa oynayarak bir günlük tatili keyfini çıkaran çocuklar sevinç içinde okullarından çıkıp evlerinin yolunu tuttu. Bu arada yoğun kar yağışı nedeni ile Uludağ’da hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 13 dereceye kadar düşerken, merkezde ise yine sıfırın altında seyrediyor.

Editör: TE Bilisim