Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Bulgaristan'daki seçimler için Bursa’da kurulan sandıklarda oy verme işlemine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seçimler için Türkiye'de bulunan yaklaşık 86 bin Bulgaristan vatandaşının oy kullanması bekleniyor. Bursa’da ise 8 okulda kurulan 25 sandıkta oy kullanma işleri başladı.

    Türkiye’nin bir çok kentinde olduğu gibi Bursa’da da merkezde Hürriyet, Adnan Türkay, Ali Durmaz, Nedim Öztan, Mümin Gençoğlu, Naz Özdilek, Kestel Toplu Konutlar, İnegöl ilçesinde ise Perihan Coşkun ilkokul ve ortaokullarında 25 sandıkta oy kullanma işleri başladı.

    Bulgaristan’dan gelen memurlarının gözetiminde yapılan seçimler sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde devam ediyor. Belirlenen okullarda saat 07.00'de başlayan oy verme işleminin yaklaşık 19’00’a kadar devam edeceği belirtildi.

    Türkiye'de Bulgaristan seçmeninin en fazla bulunduğu Bursa’da Yıldırım ilçesi Mümin Gençoğlu İlköğretim Okulu'nda oy veren vatandaşlar yoğun bir kalabalık olmasından yakındı. Seçimlerin sorunsuz geçtiğini anlatan vatandaşlar, seçimlerden ümitli.

Editör: TE Bilisim