Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Edirne’de buz pistine dönen yollara tedbirsiz çıkan sürücüler zor anlar yaşadı. Belirli aralıklarla devam eden kara, gece saatlerinden itibaren dondurucu soğuklar eklendi.

    Karla kaplanan yollarda buzlanma meydana geldi. Ana arterlerde yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmaları şehrin bazı bölgelerinde yetersiz kaldı. Olumsuz hava koşullarına sürücülerin tedbirsizliği de eklenince trafik çileye dönüştü.

    Kış şartlarına uygun lastiği bulunmayan ve sabah saatlerinde işine giden sürücüler yollarda kaldı. Bir sürücü ise karda kontrolünü kaybederek kaldırım üzerindeki dubaların üzerine çıktı. Ulaşımın felç olduğu noktalardan birisi İlhami Ertem Caddesi. Yolu kullanan araç sürücüleri değirmenli kavşaktaki rampada kaldı.
Tabak lastiği bulunan araçlar yolu kilitledi. Onlarca araç yolda kaldı. Trafik ekipleri yolun tuzlanması için belediye ekiplerinden yardım istedi. Ancak istenilen yardım zamanında gelmeyince araçları itmek gazeteci ve polislere düştü. Buzlanma çalışmalarını görüntülemek üzere kavşağa gelen gazeteciler işini bırakarak araçların itmesine yardımcı oldu.

Editör: TE Bilisim