MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Türkiye de osmanlı bakiyesi tarikatlerin folklorik olarak devam ettiği bir kac ocak hariç tüm tarikat ve cemaat yapıları nato konsepti içinde üretilmiş Amerikanci yapılardır. Bu yuzden  50 den sonraki devletin buralardan beslenmesi gerekiyordu beslendi. Ancak Türk milliyetçiliği bundan büyük ölçüde muaf kalmıştır. 
Ancak Türk milliyetçiliği kendini yenileyememektedir. Liberalizmin çoktugu bir sürece girdik. Dünyada ulusalcı kapitalizmle küresel sermayecilik arasında büyük ve global bir kavga yaşanıyor. 
Türkiye de ki yönetim de guvenlikci politikalar eksenine oturdu. Dolayısıyla az demokrasi az hukuk az hür teşebbüs az laiklikle gidiyoruz.
Türk milliyetçiliğinin bir an önce tipki Atatürk 'ün yaptığı gibi toplumu yeniden bir kendine güven duygusunun içind çekmesi bu global fırtınada mümkün olduğu kadar bir arada tutacak argümanları üretmesi gerekir. Türk milliyetçiliği Türk gençleriyle geleceğe dair bir buluşmanın beraber hareket etmenin yegane adresidir. 
Bunun adresi mevcut partiler olamaz. Mevcut partiler bu bozuk düzenin değirmenine şu taşımaktan başka bir işe de yaramaz. Önümüzdeki surecte sivil toplumun siyaset anlayışını kökten değiştirecek bir güçle binlerce yıllık toplumsal suur altımızın sesi olma misyonuna burunecegini öngörüyorum. Bunun da ana kitlesi gençler olacaktır. Bir sonraki secimde hiç bir siyasi partiden olmayan bir genç çıkıp pek ala cumhurbaşkanlığına aday olup bütün mevcut ve potansiyel adayları tarumar edebilir. Çünkü gençlerin niceliksel çoğunluğu gittikçe toplumun kitlekesmis kesimleri ile aralarında niteliksel farklar da oluşturuyor. Gençlerin siyaset yönetim ve liderlik algıları bambaşka saiklerden oluşuyor. Resmi siyaset sosyetesi birbirleriyle didisip bir kayıkçı kavgası tutumu içind e hepsini gelecekten umutsuz bıraktı.gencler kimseyle tartışmıyor bile hiç bir fikse itibar etmiyorlar..bence günlerini bekliyorlar ve günü gelince nutukcu siyasilere ve onların sajsakcilarina çok cool bir son hazırlıyorlar.
 Böyle bir durumda ülke yonetiminin bağımsız türk milliyetçilerin üstlenmesi gerekecektir
Bugün Turkiyem tv nin sahibi Yalcin bey gibi taşınmazlarını satıp bağımsız bir akıl ve gönül dilinin sesini devam ettirmeye çalışan kişiler çok değerli kişilerdir. Varsın baştan iyi parti bazı sözler versin.varsin basın danışmanı kendi egosanturikligini tatmin için ne olduğu belli olmayan sahibi karanlık ve karışık  başka bir tv kanalını angaje etsin  bunlar gecici..halbuki bizler gibi böyle platformlarda teni şeyler konuşuluyor. Varsın şu anda  kimsenin ciddiye almadığı fikir paylaşımı ve insani iletişim olsun
 Ama inanın gençler mevcutları devirecek ve abiler siz iyi adamlarsınız gelin bize abilik yapın bizi yönetimde yetiştirin diyecekler.iste bağımsız türk milliyetçiliğinin misyonu budur.  Ülkemizi sırtlayıp geleceğe taşıyacağız.”

Alıntı

Editör: TE Bilisim