Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 NEDEN BAHÇELİ’Yİ KOLLUYORSUNUZ SORUSUNA ÇAKICI: DÜRÜSTLÜĞÜNDEN EMİNİM.

Alattin Çakıcı'nın Ülke gündemi ve siyasetçilerle ilgili yaptığı ilginç değerlendirme ve yorumlar kamuoyunun dikkatini ve ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu konuda zaman zaman okuyucularımızla paylaştığımız bu ilginç konu ve değerlendirme ihtiva eden satırları dikkatinize sunuyoruz.

Sanal ortamdan Ünlü kabadayı Alattin ÇAKICI’ya yazılan, MHP lideri Devlet Bahçeliyi hep koruyorsun neden diye soran  mektup sahibine,  yine mektupla cevap yazan  ÇAKICI;  Bahçeli bu çirkin organizasyonun içinde, karakter ve şahsiyetini yıllardır bildiğim için olması mümkün değil. dedi

Fransada ki işkencesini anlatan anlatan mektubunda Mesut YILMAZA vurgu yapmış. Cumhurbaşkanını işaret ederek herkez hata yapabilir diyerek önemli olan kandırmamaktır. Ben hayatım boyunca kimseye biat etmedim doğru bildiği söyledim diyen ÇAKICI, ben ölmü hakka kavuşmak olarak kabul ettim ve ölüm korkusunu biryana bıraktım…HZ. Peygamber sav efedimizden ve hz Davut hz. Ömer’den, bahseden Çakıcı, geçmiş mektubundan da örnek vererek gelinen noktaya tekrar vurgu yaptı. Mektubunda Hatadan dönmek erdemdir ancak milleti kandırmamak gerekir vurgusu yaptı.

MEKTUP ŞU ŞEKİLDE;























Editör: TE Bilisim