İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Başkent Ankara'da bir medikal şirketinde çalışan 36 yaşındaki Cihan Tapkan çalıştığı yerin bodrum katında mesai arkadaşları tarafından 6 yerinden bıçaklanmış halde bulundu. Tapkan, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay, Çankaya Oğuzlar Mahallesi 1392 Sokak 21 numaralı apartmanda meydana geldi. Sabah işe gelen Cihan Tapkan bir süre sonra gözden kayboldu. Mesai arkadaşları uzun süre görünmeyen Tapkan’ı aramaya başladı. İş yerindeki odaları ve katları gezen arkadaşları Tapkan’a ulaşamayınca ilaçların depolandığı bodrum kata indi. Yerdeki kanları fark eden çalışanlar, Tapkan’a cebinden ulaşmak istedi. Telefon sesinin içerden gelmesi üzerine kapı kırılıp, içeri girildi. Burada Tapkan’ın kanlar içinde yerde yattığı görüldü. Bunun üzerine Cihan Tapkan’ın arkadaşları olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Depoya inen sağlık görevlileri Tapkan’ı hayata döndürmek için uzun süre çaba sarf etti. Ancak, 6 yerinden bıçaklandığı öğrenilen Tapkan kurtarılamadı. Olayı duyan Tapkan’ın arkadaşları binaya geldi.

Tapkan’ın sabah işe geldiğini ve bodrum katında bıçaklanmış halde bulunduğunu belirten mesai arkadaşları, Tapkan’ın intihar edecek biri olmadığını söyledi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, konuyla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemede bodrum katına inen merdivenlerde kan izine rastlandı. Tapkan’ın yanında olayda kullanıldığı belirtilen bir adet bıçak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, binada bulunan güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Tapkan’ın cenazesi, savcının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Editör: TE Bilisim