Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Çanakkale'de kontrolden çıkan ve refüjlere çarpan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza; Çanakkale-İzmir Karayolu Truva Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir istikametine giden Kazım Orbay Cingöz yönetimindeki 48 U 4940 plakalı otomobilin henüz belirlenmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyeti kayboldu. Yoldan çıkan araç, orta refüjdeki işaret direklerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin motoru, sağ ön lastik ile aracın parçaları etrafa savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Kaza alanına gelen trafik polisleri ve jandarma, olası bir kaza daha yaşanmaması için yaklaşık 300 metrelik alanda geniş güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.

Çarpmanın etkisi ile Kazım Orbay Cingöz, aracı içinde sıkıştı. Sıkıştığı yerden çıkartılan Cingöz, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan ön yolcu koltuğunda bulunan Şahin Cingöz ile arka koltuktaki Yıldız Cingöz, çarpmanın etkisiyle araç içine sıkışarak feci şekilde can verdi. İtfaiye ve 112 acil servis ekipleri tarafından Şahin ve Yıldız Cingöz’ün cansız bedenleri çıkartılarak otopsi için morga kaldırıldı.


Editör: TE Bilisim