Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Bingöl merkeze bağlı Saray Mahallesi'nde çarşaflı bir kadından şüphelenen bir vatandaş, 155 polis hattını arayarak ihbarda bulundu. İhbarı yapan kişi, kadının erkek gibi yürümesinden ve elinde evrak çantası olmasından şüphelendiğini aktardı. İhbar üzerine bölgeye zırhlı araçlar ve bomba imha ekipleri yönlendirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Saray Mahallesi'nde bir vatandaş 155 polis hattını arayarak, ''Siyah çarşaf giymiş, erkek gibi yürüyen ve elinde evrak çantası gibi geniş bir çanta olan birisi şu an Saray Camisi etrafında geziyor. Canlı bomba olabilir.'' diyerek ihbarda bulundu. İhbarı alan güvenlik güçleri, verilen adrese gelerek önce yol güvenliği aldı. Araçların ve yayaların geçmesine müsaade etmeyen ekipler, daha sonra Makul Şüphe Yasası çerçevesinde şüpheliyi durdurdu. Sivil bir bayan polis, çarşaflı kadın üzerinde arama yaptı. Yapılan arama sonrasında olumsuz herhangi bir duruma rastlanmadı.

Editör: TE Bilisim