Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
 Cumhurbaşkanlığı seçimi hem makam hem önem itibari ile en hayati seçimidir. Bu seçimde oy kullanmak hiç bu kadar önemli olmamıştır. Ya Çankaya köşkünde Öcalan,Barzani ağırlanmasına içimiz kan ağlayacak,öz çekimler izleyip şehitlere ağlayacağız.

BOP Eş başkanlığının yeni aşamalarını eyvah diyerek dizlerimiz döverek izleyecek ve karalar bağlayacağız. Yada bu son virajlarda ülkenin birlik bütünlük kardeşlik fırsatını sonsuza kadar götürecek yeni bir milat oluşturacağız.

Çatı adayı muhteşem bir milli birlik ve bütünlük formülüdür. Bu formül birlikte yaşamaya şans verme ve birlikte var olmayı yeniden hayata geçirmektir. Tek istismar sopaları var o da CHP işbirliği iftirası,gözünde mertek olanların,başkalarının çöpü ile ilgilenmesi tam bir müfteri edebiyatıdır. Halbuki bir çok partinin destek beyanında bulunduğu, büyük heyecan uyandıran, asrı en iyi okuyan sosyal mukaveledir.

Cumhurbaşkanlığı makamı partili partisiz herkesi kucaklayan, partiler,gruplar ve her türlü sosyal aidiyetlerin itimat ettiği, çatıdır, şemsiyedir, temeli binlerce yıllık Türk devlet gelenekleridir. Yada küresel çoğulculuk dayatmaları ile şehir devletlerine dolu dizgin koşmak, çil yavrusu gibi dağılma yapılarına geçiş vereceğiz. Bu kadar aykırılık, çok seslilik, bu kadar yabani horozun olduğu yerde ne birlik ne dirlik nede kardeşlik olur. Zaten bunu bize dayatanların derdi kontrollü istikrarsızlık karşılıklı boğazlama 1980 li yıllardaki Iran ve Irak gibi vuruşmak Müslüman kanını bölgede ve Anadolu da su gibi akıtmaktır. Bugün etnik ameliyatı tamamlamak için şehitler gelmiyor cümlesi ile narkozlandık ameliyattan uyandığımızda bünyemizin bir bölümünü küresel etnik çetelere vermiş olacağız.

Ah vah demek artık o zaman hiç bir fayda vermeyecektir.(Allah o andan korusun). Ülkemizde kısa ve uzun vadede kaos kargaşa ve kardeş kavgası hedefleniyor. Namus şeref haysiyet sahibi helal süt emmiş herkes bize atalarımızın yurt yapmak için canlarını verdikleri bu topraklarda,tek devlet tek bayrak tek millet olarak birlikte yaşamaktan başka şansımız yoktur. Özgürlük fantazisi sahiplerini bekleyen akıbet düşmanın kayığında rotasız kayalara çarparak telef olmamızdır. Bu seçimler her türlü değerimizin istismar edildiği suçlunun katilin ödüllendirildiği bir dönemin sonunun başlangıcı olmalıdır. Oylarımızla ve sandık sonuçlarına sahip çıkarak biçilen kefeni yırtabiliriz.

Editör: TE Bilisim