Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören
Bitlis’in Tatvan ilçesinde çatıdan düşen kar kütleleri binadan çıkan iki genç kızın üzerine düştü. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda kızlardan biri hafif yaralanırken, diğerinin kolu kırıldı, vücudunda ezikler oluştu.

        Görüntülerde ilk olarak bir binadan arka arkaya çıkan iki erkek görülüyor. Çıkan 2 erkeğin ardından aynı binadan daha sonra iki genç kız çıkıyor. Binadan çıkan iki genç kız anayola yürümek üzereyken binanın çatısından düşen onlarca kiloluk kar kütleleri iki kızın üzerine düştüğü görülüyor. Şans eseri kızlardan biri kar kütlelerinden hafif sıyrıklarla kurtulurken diğeri onlarca kilo ağırlığındaki kar kütlelerinin altında kalıyor. Kar kütleleriyle birlikte yere çakılan genç kız olduğu yere yığılıyor. Bir anda ne olduğunu anlamaya çalışan arkadaşı ise kısa sürede olayın şokunu atlattıktan sonra yerde baygınlık geçiren arkadaşına yardım etmeye çalışıyor. Genç kızın üstüne kar kütleleri düştüğünü ve kızın yaralandığı gören çevredeki vatandaşlar da hemen kızın yardımına koşuyor. Vatandaşlar tarafından yerden kaldırılan kız bir araçla hastaneye götürülüyor.

        “GENÇ KIZIN KOLUNDA KIRIKLAR OLUŞTU, VÜCUDUNDA İSE EZİLMELER VAR”

        Öte yandan çevredekiler tarafından apar topar hastaneye kaldırılan Helin Kemaloğlu (19) adlı genç kızın kolunda kırıklar ve vücudunun çeşitli yerlerinde de ezilmeler olduğu öğrenildi.

        Hastanede tedavi altına alınan genç kızın kolundan ameliyat edildiği belirtilirken, tedavisinin hastanede devam ettiği açıklandı. Diğer kızın ise olayı hafif şekilde atlattığını ifade edildi.

Editör: TE Bilisim