Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
 Dernekçilikte her zaman aktif çalışmaları ile her kesimin beğenisini kazanan Çekmeköy Ordulular derneği yapmış olduğu futbol turnuvasında Çekmeköy Siyasetini de bir araya getirdi. 
 
Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın da açılış maçında yarım saat oynadığı Futbol turnuvasına Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Ahmet Epli, Şahmettin Yüksel, Latif Coşar, Çekmeköy MHP ilçe başkanı Erdinç Ertuğrul, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy CHP ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt, Çekmeköy Ordulular derneği kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya ve dönem başkanı Sedat Erdem, dernek yönetimi, işadamlarından oluşan iki takım oynayarak turnuvanın açılış maçını gerçekleştirdiler. 
 
MAÇ SONUNDA KAZANAN DOSTLUK OLDU
 
Çekmeköy Ordulular derneği tarafından iki takım için özel hazırlanan formaları giyerek ter döken Çekmeköy’ün mülki amiri Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, belediye başkan yardımcıları ve AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanlarından oluşan futbol mücadelesinin sonucu ise 2-2 berabere bitti. 
 
Çekmeköy’lü vatandaşlar tarafından tam not alan açılış maçında farklı siyasi düşüncelerin bir araya gelerek “Dostluk” mesajı vermesi ise Çekmeköy’ün farkını bir kez daha ortaya koydu. 
 
TURNUVA GÜN BOYU TAKIMLARIN MAÇLARIYLA KAVGASIZ DEVAM ETTİ
 
Maçlarda görünen bir çok kavga olayları Çekmeköy Ordulular derneğinin 16 takımdan oluşan Futbol turnuvasından çok uzağında centilmence gün boyu devam etti. Özellikle takım kaptanları başta olmak üzere futbolculara kazanan Ordu olacak kaybeden kimse olmayacak sözünün hatırlatıl atıldığı gözlerden kaçmadı. 
 
FİNAL MAÇIMIZDA ÖZEL ÇEKMEKÖY TAKIMI KURACAĞIZ
 
Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Sedat Erdem "Çok emek verdik ve bismillah dedik başladık. İnşallah finalinide güzel yapacağız. Şampiyon olan takımımızada 2 Mayıs'ta Şölenimizde kupamızı vereceğiz. Final maçımızda Özel Çekmeköy takımı çıkaracağız ve hep birlikte finalimizi yapacağız. Katılım sağlayan dernek başkanları ve futbolcu arkadaşlarıma, ana sponsorumuza, komitemize ve dernek yönetimimize bir kez daha teşekkür ederim" dedi. 

Editör: TE Bilisim