İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
 Gülen Cemaati bünyesindeki Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Diyarbakır'da organize ettiği "Toplumsal Uzlaşı ve Medya" başlıklı panel ezber bozan yorumlara sahne oldu.

CEMAL UŞŞAK ÖCALAN İÇİN "SAYIN" İFADESİNİ KULLANDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir, bölgedeki STK temsilcileri ve çok sayıda gazetecinin katıldığı panelde konuşan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın önceki BaşkanıCemal Uşşak yaptığı konuşmayla etkinliğe damgasını vurdu. Gülen Cemaati'nin önemli isimeri arasında yer alan Uşşak, toplantıda PKK lideri Abdullah Öcalan'dan söz ederken, "sayın"ifadesini kullandı.

AYDIN DOĞAN KENDİ GRUBUNA "SÜRECİ DESTEKLEYİN" EMRİ VERDİ

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet'teki "Türkiye Türklerindir" sloganına dikkat çekenCemal Uşak, gazetecilerin barışa katkı sağlamadıkları yönünde bir değerlendirme yapan Zamanyazarı İhsan Dağı'ya katılmadığını söyledi. Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesindeki"Türkiye Türklerindir" logosuna rağmen, birkaç gün önce kendi grubunda çalışan gazetecilere,"süreci destekleyin" talimatı verdiğini vurgulayan Cemal uşşak, medyanın süreçte önemli bir misyon yüklenebileceğini kaydetti.
Editör: TE Bilisim