Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Çankırı’da cenazeden dönen araç bir minibüse arkadan çarptı olayda anne ve kızı hayatını kaybetti, sürücü ağır yaralandı.

Kaza; Çankırı- Ankara karayolu üzeri Tüney mevki Bentonit fabrikasının önünde meydana geldi. Edinilen biliye göre, Çankırı’da yakınlarının bir cenaze töreninden dönen İsmet Ünal’ın kullandığı 06 YVT 39 plakalı otomobil, Çorum'dan cenaze töreninden dönen Hayati Armutçu idaresindeki 19 PB 050 plakalı park halindeki minibüse arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen otomobil içerisinde bulunan, anne Türkan Ünal (47) ve kızı Gözde Ünal(17), olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü İsmet Ünal ise ağır yaralandı.

Yaralı İsmet Ünal ve hayatını kaybedenler Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede akaryakıt işletmeciliği yapan Yücel Cesur, yolda sürekli kazaların olduğunu ve bir an önce önlem alınması gerektiğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim