Şimdi Dilipak.. Şimdi Dilipak..
Adana'da Kürkçüler Yarı Açık Cezaevi’nden izinli çıkan Abdullah Dağoğlu, tedavi için gittiği hastanede, aralarında husumet olan ve cezaevinde tutuklu olan Devrim Yıldız'ı vurdu. Yıldız ağır yaralanırken seken kurşunlar iki kişiye daha isabet etti.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Geçen yıl 5 Ekim'de merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki bara arkadaşlarıyla gelen Ahmet Yıldız, içeri girerken kapının yanında oturan 38 yaşındaki Fatih Gökmen'e omzu değdi. Yere düşüp parçalanan cep telefonundan dolayı Fatih Gökmen ile Ahmet Y. arasında tartışma çıktı. Ahmet Y., Fatih Gökmen'e kafasıyla vurunca tartışma kavgaya dönüştü. Fatih Gökmen ile Ahmet Y.'nin diğer arkadaşlarının da katılması üzerine barın girişinde başlayan kavga sokağa taştı. Bıçak ve silah kullanılan kavgada Fatih Gökmen bıçak ve darp sonucu, arkadaşı Erkan Dağoğlu ise bacağından silahla, göğsünden de bıçakla yaralandı. Yaralılardan Erkan Dağoğlu kaldırıldığı hastanede ölürken, uyuşturucu ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fatih Gökmen ise tedavisinin ardından cezaevine gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden kavgaya karıştıkları ileri sürülen 27 yaşındaki Ahmet Yıldız, 31 yaşındaki Nihat B. ile 28 yaşındaki Mustafa K.'yı yakaladı. Zanlılar ifadelerinin ardından tutuklandı.

Öldürülen Erkan Dağoğlu'nun başka suçlardan Kürkçüler Yarı Açık Cezaevindeki yakını Abdullah Dağoğlu, 5 gün önce izin alıp cezaevinden çıktı. İddialara göre, Abdullah Dağoğlu, bugün sabah saatlerinde tedavi için geldiği merkez Yüreğir ilçesindeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakınını öldüren Ahmet Y.'nin kardeşi 38 yaşındaki Devrim Yıldız'la karşılaştı. Cezaevinde rahatsızlandığı için jandarmalar nezaretinde hastaneye getiren Yıldız'a yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile rastgele ateş açtı. Yıldız, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken seken kurşunlar Tayfun Kahraman (32) ve Kayacan Öncel'i de (27) yaraladı. Hastane personeli tarafından acil serviste ilk müdahalesi yapılan Yıldız, ameliyata alındı. Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim