İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
İzmir Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir, İstanbul ve Bursa'da suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, suç örgütü kurarak, silahla yaralama, tehdit, zorla senet imzalatma, işyeri ele geçirme, adli yargılamayı etkileme, ihaleye fesat karıştırma ve dolandırıcılık gibi birçok suça karıştıkları iddiasıyla İzmir, İstanbul ve Bursa'da eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 7'si savcılığın talimatıyla serbest bırakılmış, adliyeye sevk edilen 23 kişiden 13'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Hakkında arama kararı bulunan ve operasyondan bir süre sonra polise teslim olan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay ise dün sabah 4 avukatla birlikte adliyeye sevk edilmişti. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan şüphelilerden 4 avukat serbest bırakılırken, CHP'li İlçe Başkanı Adnan Alabay ise tutuklanma talebiyle sevkedildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilisim