Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz hafta İl Genel Meclisi toplantısında gündeme gelen Organize Hayvancılık Bölgesi’nin çok önemsenmesi gerektiğini, bu konuyu bundan tam 7 yıl önce Kastamonu’nun gündemine taşıdığını kaydetti.

    Mehmet Yıldırım, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin (KGC) yeni yerini ziyaret etti ve ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Yıldırım, “Gazeteci hep benim aynam olmuştur. Haberin merkezi oldum. Kastamonu’da yazılı basın beni herkesle, herkesi de benimle tanıştırdı. Yaptıkları görev çok kutsal, tüm yerel gazetelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

    İl Genel Meclisi toplantısında gündeme gelen Organize Hayvancılık Bölgesi konusuna da değinen Yıldırım, “Ben bu konuyu tam 7 yıl önce Kastamonu’nun gündemine taşımıştım. Görünen o ki; bu konu 7 yıldır Kastamonu’nun gündeminden düşmemiş. Konuyu Meclis'in gündemine getiren Fazıl Deligözoğlu’na çok teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi’nin bu konuyu önemsemesini istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim