İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Polis baskınıyla yönetimine el konulan Bank Asya'nın müşterileri hukuksuz uygulamaya bankalarına destek vererek tepki gösterdi.
Gece saatlerinde yapılan operasyonun ardından sabah mesainin başlamasıyla birlikte Bank Asya'nın şubesi önünde para yatırmak isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Edirne Şubesi çalışanları gün boyu müşterilerin yoğun ilgisine cevap vermekte zorlandı. Müşteri akımı mesai bitimine kadar devam etti. Bankasına destek için vezne önünde kuyruğa giren Fuat Yapalak bunun bir yıldan bu yana beklenen bir durum olduğunu belirtti. Yapalak, “Hem yurt içinde hem de yurt dışında hem piyasalarda hem de insanların vicdanlarında makes bulması tabii ki, mümkün değil. Herkes bunu gözyaşları içerisinde acıyarak, vicdanları sızlayarak değerlendirdi. Neticede biz elimizde ne varsa bankamıza, hukuka, vicdana, insanımıza destek olmak için geldik. İnşallah karınca karınca destek olabilirsek ne mutlu bize." açıklamasını yaptı.

Derya Darendelioğlu da Türkiye’nin en büyük katılım bankasına yapılan hukuksuzluğu karşı destek için burada olduklarını söyledi.
Yapılan hukuksuz operasyonu kınadığını kaydeden Darendelioğlu, maaşını son kuruşuna kadar yatırmak için bankaya geldiğini belirtti.
Darendelioğlu, "Bankasya’ya güveniyoruz. Hükümetimize güvenmesek de Bankasya’nın sonuna kadar arkasındayız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim