İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Tuzla'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın cenazesi ikindi namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çocuğunu okuldan almak için evinden çıktıktan sonra ortadan kaybolan ve bir gün sonra evlerinin yakınında bulunan boş bir arazideki incir ağacının altında çöp poşetine sarılı cansız bedenine ulaşılan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni 40 yaşındaki Fatma Kayıkçı'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Aynı apartmanın giriş katında oturan ve Fatma öğretmenin eşinin işlettiği çay ocağında üç yıl çalışan 29 yaşındaki F.A. ise cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Postane Mahallesi Tarih Sokak’ta bulunan Yenilmez Apartmanı’nda yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci, Cuma günü saat 14.00 sıralarında evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için evinden ayrıldı. Bir süre sonra eşi Gani Kayıkçı ve yakınları, cep telefonundan Fatma KayıkcI’ya ulaşamayınca eve geldiler. Fatma Kayıkcı’nın otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki koridorda kan lekeleri görünce, giriş katındaki dairede oturan ve Gani Kayıkçı’nın daha önce çalıştırdığı çay bahçesinde garson olarak çalışan 29 yaşındaki F.A.’nın (dairesinin camını kırarak içeriye girdi. Evin içinde kan izlerini ve Fatma Kayıkçı’nın ayakkabısının bir tekini gören yakınları, polise haber verdi. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Mahalle sakinleri ve yakınları da bütün mahalledeki boş arazi ve binalarda arama yaptı ancak bir iz bulunamadı. Dün de yeniden evin yaklaşık önünde toplanan mahalleli ve yakınları, evin yaklaşık 500 metre yakınındaki boş arazilerde arama yaptı. Gülboyu Sokak üzerindeki boş arazide bulunan incir ağacının altına bakan mahalle sakinleri, öğretmen Fatma Kayıkçı’nın siyah çöp poşetine sarılı cansız bedenini buldu. Olay yerine gelen Fatma öğretmenin eşi ve yakınları sinir krizi geçirirken, cenaze, Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı tahmin edilen valiz ise, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu. Yapılan araştırmada, Fatma öğretmenin çantasında bulunan yaklaşık 3 bin lira paranın da alındığı belirlendi.

Otopsi için tün Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Fatma Kayıkçı’nın vücudunun çeşitli yerlerinde 8 bıçak darbesi olduğu belirlendi. Fatma öğretmenin cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Tuzla merkezde bulunan 1. Ahmet Camisi’ne getirildi. Cenaze, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, yakınlarının gözyaşları arasında Aydıntepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.Cihan

Editör: TE Bilisim