MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Türkiye’de 1968’lerde ABD ve Sovyetlerin planları ile yaşananları 50 yıl sonra bugün hala anlamamış olanların, bugünlerdeki Çin gerçeğini de anlamamaları gayet normaldir.

1968’lerde ABD’ye defol Sovyetlerebuyur diyenler, Enternasyonal marşını söyleyip, kızıl bayrak çekenler, Çin’de Mao kültür devrimi diye yıllarca Türk kitapları yakarken, açlıktan milyonlarca fakir Çinli köylüler ölürken Mao’yu önder kabul edenler, bugünleri nasıl doğru değerlendirir?

21 Trilyon Dolara mal olacağını açıkladığı BİR KUŞAK BİR YOL PROJESİ kapsamında Limanlarımızı satın almakla olan Çin’i, Türkiye’nin kabotaj haklarını yok sayarak trenleri Türkiye üzerinden geçip giden ve bir kuruş dahi ödemeyen Çin’i, GeneralLiu Yazhou’nun kaleminden tüm Türkistan topraklarını yani Çinin batısını kendilerine bahşedilmiş topraklar olarak ilan eden Çin’i, bu Çinli generalin öngörüleri çerçevesinde Uygur Türküne uygulanan vahşeti görmek istemeyenler, aynı planın içinde 300 bin Çinlinin Kazakistan’a yerleştiğini görmeyenler, 2020 itibariyle Türkiye topraklarında da aynı projenin adımlarından olan 3. Köprünün alınması gibi varlıklarımızın ardı ardına Çin eline geçtiğini görecekler.

Dünya ölçeğinde paranın sahiplerinin 1938 sonrası batılı bankalar üzerinden Türkiye’yi bugün itibariyle 1 Trilyon dolara ulaşan borç batağına sokmasını anlayabilen ve dillendirenler var. Ama aynı para babalarının Türkiye’ye Çin üzerinden şimdilik 3.6 milyar dolar borç vermesini ve ‘’İstanbul Kanalı Projesi’’ içinde önümüzdeki günlerde 75 milyar TL borç vermeleri halinde tüm bu borçların aynı kasanın parası olduğunu da görmelerini isterdik. Borç alan emir alır.Ödenemeyecek borçlar karşılığında teminat olarak  atalardan miras milli varlıklarımızın verildiğini unutmayalım.

Paranın sahiplerinin ABD ve Rusya üzerinden Türk Dünyasına karşı olan emellerine dün her şartta karşı duranlar şimdilerde de Çin üzerinden gelen emperyalist emellerine karşı duracaklardır. Tarihin Türk Milletine verdiği görev: ‘’Türk Devleti’nin sonsuza kadar var olmasıdır’’ bunun gereği tek güvencemiz olan Türk gençliği tarafından her hal ve şart altında yerine getirilecektir.
   
Saygılarımla

Turgay TÜFEKÇİOĞLU

Editör: TE Bilisim