Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Adana’nın İmamoğlu İlçesinde cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi önce babasını sonra da kardeşini av tüfeği ile vurarak ağır yaraladı. 2 yaşındaki yeğenini rehin alan psikolojik rahatsızlığı bulunan zanlı polislere teslim olmamak için 2 saat direndi.

Olay Tuna Mahallesinde bir evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu bildirilen Hacı Ali Yılmaz, henüz bilinmeyen bir nedenle babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki av tüfeği ile babası Mustafa Yılmaz'ı karnından yaraladı. Hacı Ali Yılmaz kendisine engel olmaya çalışan kardeşi Mürsel Yılmaz’ı ise ayağından yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile İmamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

'2 YAŞINDAKİ YEĞENİNİ REHİN ALIP 2 SAAT POLİSLERE DİRENDİ'

Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin kendisini gözaltına alacağını ve tutuklanacağını anlayan Yılmaz, kardeşi Mürsel Yılmaz’ın iki yaşında ki küçük kızını rehin alarak iki saat güvenlik güçlerine direndi. Polisin ikna çabaları sonunda teslim olan Hacı Ali Yılmaz gözaltına alınarak İmamoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Hacı Ali Yılmaz’ın daha önce de aile içi şiddet uyguladığı için eşinden ayrıldığı öğrenildi.

Yaralılar Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedilip yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Editör: TE Bilisim