Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede bulunan Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu İlköğretim Okulu'na spor malzemeleri ve anasınıfı için yardım dağıttı.

Cizre’de geçen yıl izinsiz Nevruz kutlamasında eylemcilerin arasında açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Toprakoğlu’nun ismi Cizre’de sezon başında bir ilköğretim okuluna verildi. Şehit polisin ailesi ve Cizre’de bulunan kurum amirlerinin katılımıyla sezon başında açılışı yapılan şehit polisin okulu polis arkadaşları tarafından yalnız bırakılmadı.

        Zaman zaman okulu ziyaret eden Cizre polisi okula yardım ediyor. Son olarak bugün okulu ziyaret eden Cizre Emniyet Müdürü Ercan İçli ve polis memurları okula spor malzemeleri ve tenis masası götürdü. Anasınıfı çocukları için de oyuncak hediye götüren polisler, miniklerle sohbet etti. Sınıfları tek tek ziyaret eden polis memurları öğrencilerle görüşüp sohbet etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen polis memurları, okul için ne zaman bir şey lazım olursa bunu halletmek için hazır olduklarını dile getirdi.

    Bir polis memuru duygularını şöyle dile getirdi: “Sizi ziyarete geldik. Sizin için hediyeler getirdik. Spor salonunuza da top ve diğer malzemeler getirdik. Şehit olan Ahmet Toprakoğlu bizim bir arkadaşımızdı. Ne yazık ki onu kaybettik. Tam bir yıl olmadı yaklaşık 9 ay oldu şehit olalı. İnşallah onun adıyla beraber bu okulda yetiştirilecek çocuklar, gençler zeki olarak bütün millete ve vatanımıza hayırlı evlatlar olacaklardır. Bizim umudumuz bu. Bu yönde inşallah bizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elimizden geldiğince, mümkün olduğunca sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Biz buradan gittiğimizde de inanın başkaları da gelecek, yine polis ağabeyiniz gelecek ve yine siz yardım edecek. Biz eminiz ki bu yardım eli kesinlikle geri çevrilmeyecek, boş kalmayacak. Sizin gözlerinizden şunu görüyorum ve eminim bundan hepiniz böyle hem Cizre’ye, hem Ülkemize faydalı gençler, faydalı insanlar olacaksınız. Ben buna gerçekten ve yürekten inanıyorum.”

Okula ve öğrencilere yapılan yardıma hem okul idaresi ve öğretmenleri ve hem de öğrencileri çok sevindi. Yardımı alan öğrenciler çok sevindiklerini ve mutlu olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim