İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Şırnak’ın Cizre ilçesinde iş adamları, Kaymakam Şenol Koca başkanlığında yatırım için bir araya geldi.

Kaymakam Şenol Koca ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi, Cizreli iş adamlarıyla Cizre Öğretmen Evi’nde bir araya geldi. İlçede yapılacak ve yapılması gereken yatırımlar konusunda bilgi alışverişi yapılan toplantıda Cizre’nin geleceği açısından önemli yatırımların yapılacağı konuşuldu. İş adamları Kaymakam Koca’ya önümüzdeki yıl ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi.

    Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre ile Nusaybin arasında bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nin Habur Sınır Kapısı’na yakın olduğu için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. En kısa zamanda üretime geçmek istediklerini belirten Kaymakam Koca, sürenin kendileri için çok önemli olduğunu aktardı.

    Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi ise Cizre Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırıma hazır olduğunu söyledi. Toplantı da iş adamlarına seslenen Adnan Elçi, “Sanayi bölgemizin altyapı çalışmaları bitmiş vaziyettedir. Yatırımcıyı bekliyor. Teşvik paketini iş adamları kardeşlerimiz kaçırmasın. Çünkü kısa bir zamanı kaldı. Böyle bir teşvik gerçekten Cizre için kaçınılmazdır. Böyle bir fırsatın kaçırılmaması lazımdır. İş adamlarımız bu konuda kollarını sıvasınlar. Artık yatırımlarını başka illere değil kendi memleketlerine yapsınlar. ” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim