Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
KCK davası tutuklularından Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur'un 5 yaşındaki lösemi hastası kızı Solin'in tedavisi için Bakan Fatma Şahin bizzat devreye girdi.

KCK davası tutuklularından Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur'un 5 yaşındaki lösemi hastası kızı Solin'in tedavisi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin bizzat devreye girdi. Sosyal Medyada başlatılan kampanya çerçevesinde haberdar edilen Bakan Şahin, Şırnak Valisi ve Cizre Kaymakamını arayarak kendilerinden bilgi aldı. Bakan Şahin'e Hanım Onur'un Solin'den 2 yaş büyük epilepsi hastası Mithat adında bir çocuğu daha olduğu bilgisi aktarıldı. Bakan Fatma Şahin, Vali'ye iki kardeşin tedavileri için "ne gerekirse yapılması, gerekirse tedavi için Ankara'ya getirilmeleri" talimatı verdiği öğrenildi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'den konu ile ilgili açıklama yapan Bakan Şahin'in bu talimatı üzerine Onur'un ailesi ile temasa geçildi. Çocukların Ankara'ya götürülmesi için ailelerinden onay bekledikleri öğrenildi.
Editör: TE Bilisim