Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Batman’da, hava sıcaklığının 45 dereceyi göstermesiyle birlikte serinlemek isteyen çocuklar, elektrik tesisatı döşeli süs havuzlarında yüzerek hayatlarını tehlikeye atarken, vatandaşlar da serinlemek için parklara akın ediyor.

Batman’da termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği hava sıcaklığında serinlemek isteyen çocuklar elektrik tesisatı döşeli süs havuzlarında yüzerek canlarını tehlikeye atıyor. Batman Belediyesi’nin Turgut Özel Bulvarı’nda bulunan ve içinde elektrik tesisatının geçtiği süs havuzuna giren 8 ile 11 yaşları arasındaki çocuklar, havaların çok sıcak olduğunu ve süs havuzlarında serinlemek istediklerini belirtti.

Batman’da, hafta sonu oruç tutan vatandaşlar, bunaltıcı sıcaklardan korunmak için kendilerini yeşillik alanlara attı. Kentte hava sıcaklığı 45 dereceye yükseldi. Evde sıcaktan bunalan vatandaşlar parklardaki ağaç gölgeliklerinde serinlemeye çalıştı.Cihan

Editör: TE Bilisim