Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz! Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz!
Ankara'da bir kadın, tartıştığı eşinin evden gitmesinin ardından çocuklarına silah doğrultup, "Sizi öldüreceğim" dedi. Mahkeme, ayrılan çiftin çocuklarının velayetini, kendilerini ölümle tehdit eden annelerine verdi.


Video çekti, kocasına gönderdi

Ankara'da geçen senenin Mayıs ayında yaşanan olayda 7 yıllık evli ve iki çocuk sahibi Y.M. ve C.M. çifti arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından evden ayrılan kocasına sinirlenen anne C.M., çocuklarına silah doğrulttu. "Sizi öldüreceğim, kendimi de" diye bağıran anne, çocukların ağlamaları ve çığlıklarının da görüldüğü videoyu eşi Y.M.'ye gönderdi. Sosyal medyada da yankı uyandıran videoyu izleyen Y.M., eve giderek çocuklarını aldı ve babaannelerine götürdü.

Mahkeme ilk önce çocukların velayetini babaya verdi
Çocukları baba evine götüren Y.M., bir süre sonra çocuklarını, annelerine görüşmeleri için gönderdi. Ancak C.M., çocukları geri vermeyi reddetti.Çocukları geri istemek için kendisine mesaj atan eski eşini de, uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle polise şikayet etti. Bunun üzerine baba Y.M.'ye üç gün hapis cezası verildi.

Bu kararın ardından tekrar mahkemeye başvuran anne C.M., çocukların velayetini mahkemeden aldı.

Editör: TE Bilisim