Andımız'dan Anayasa'ya... Andımız'dan Anayasa'ya...
 AKP PKK(HDP) ya kaptırdığı oyları MHP tabanından almak için olmadık yollara başvuruyor. Her türlü çirkin operasyon yaparak karalama iftira itibarsızlaştırma kampanyasında hedef MHP ve Ülkücülerdir. 1 kasım seçim süreci başlamadan daha düne kadar ayaklar altına aldığı milliyetçilere sarılarak oy avcılığına başladılar.

AKP 18 milletvekili daha fazla alma adına siyasette seviyeyi çok düşürmüştür.Koltukları korumak için inanılması çok güç hatalar yapılıyor. Bu korku panik çöküş ve telaş ülkeye kan kaybettiriyor ve AKP çırpındıkça batıyor.AKP için artık kaçınılmaz son yaklaşmıştır. AKP bir şeyi gözden kaçırıyor insanlar gibi partilerde belirli bir ömüre tabidirler.

Ölümsüzlük sadece Allah'a mahsustur.Her yükseliş bünyesinde çöküşün tohumlarını taşır. Zirvelerde hava sert ve sıkıntılıdır.Oralara çıkmak çok zor inmek çok kolay ve an mesesidir. Siyasi ömürün uzun veya kısalığını tayin eden ilke ve ideallere bağlılıktır.

Köprüden geçenlerin birlikgeliği köprü geçinceye kadardır.Ülkemizde her icazetli siyasal proje gibi AKP de son kullanım tarihine tabidir.AKP PKK ile gizli görüşme ve temaslarını milletten gizleyerek milletin aklı ile alay ediyor.1 Kasım seçimleri nedeni ile müzakereden mücadele makasına geçen AKP 1 kasımdan sonra MHP ye darbe vurmayı başarırsa PKK ile aynı masaya oturtulacaktır. PKK katillerinin taleplerini karşılamanın duygu sömürüsü cümlesi yine şehitler gelmesin kandırmacası olacaktır.

Çünkü AKP bu süreç için izin ve icazet alan Ülkenin kuruluş esaslarını tasfiye projesidir.Ama bu sefer AKP yi seven platonik aşık yapılan seçmen kitlesi AKPden kurtulmaya başladı. Ülke daha fazla yıllarımızı AKP ile boşa harcayamaz.AKP veya CHP ye oy veren güzel kardeşim oy simsarlarına değil ülke sevdalılarına artık oy verme zamanı gelmiştir.MHP iktidarı kardeşliğin birlik ve bütünlüğün özgürlüklerin samimi dindarın ve her sosyal kesimin güvencesidir.Ülke daha çok sarsılırsa bunun sorumlusu kim olacaktır?
Editör: TE Bilisim