Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Çorum’da gece saatlerinde Bahabey Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerinin yanına bırakılan şüpheli bavul, polisi alarma geçirdi. Aynı bölgede 3 gün önce de şüpheli çanta bulunmuştu.

Bahçelievler Polis Merkezi’nin 100 metre yakınındaki bir çöp konteyneri yanında şüpheli bavul gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi gelerek bavulun etrafını güvenlik şeridi ile kapattı. Vatandaşlar olay yerine yaklaştırılmadı. Konteynerin hemen yanı başında bulunan kafe de güvelik nedeniyle boşaltıldı. Bahabey Caddesi tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Şüpheli bavulun incelenmesi için olay yerine Çorum Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bomba imha uzmanı çağrıldı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında özel korumalı kıyafetini giyen polis memuru, yanına yaklaştığı bavulu dikkatli bir şekilde incelemeye başladı. Bomba imha uzmanının bavulu incelemesi sürerken, çevrede toplanan meraklı vatandaşlar olayı çekirdek çitleyerek izledi. Bazı meraklı vatandaşlar da telefonlarıyla fotoğraf çekti.

Yapılan incelemede bavulun boş olduğu anlaşıldı ve çevredekiler rahat bir nefes aldı. Bavul ile birlikte içinden çıkan küçük çanta, didik didik arandıktan sonra çöp konteynerinin içine atıldı. Olayın ardından güvenlik şeritleri kaldırılarak cadde yeniden trafiğe açıldı. 3 gün önce bulunan şüpheli da çanta polisi yine alarma geçirmişti. Bahçelievler Polis Merkezi’nin 20 metre uzaklığındaki çantanın, halı saha maçına giden üniversite öğrencilerine ait olduğu anlaşılmıştı.

Editör: TE Bilisim