Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Çorum'un Sungurlu ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çorum’dan Ankara'ya giden İlyas Akman yönetimindeki 19 KK 385 plakalı yolcu otobüsü, Sungurlu ilçesine 4 kilometre kala kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Büyük panik yaşayan otobüs yolcuları, diğer araç sürücülerinin de yardımıyla camları kırarak dışarı çıkmaya çalıştı.

Kazada 29 yaşındaki Mustafa Özel olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 30 yolcu ise Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 3 yaralı ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

BAYRAM TATİLİNE GİDİYORDU

Otobüste sıkışan Mustafa Özel’in cesedi itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Özel’in Çorum’da özel bir kurumda çalıştığı ve bayram tatili için memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesine gittiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim