DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Coşkun Koleji, öğrenciler arasında 'Kahve Yapma ve Sunma' yarışması yaptı. Programın jüri üyeliğini Samanyolu Televizyonu Ana Haber Spikeri Kemal Gülen, Mehtap Televizyonu Çınaraltı program yapımcı ve sunucusu Ramazan Ümit Şimşek, Burç Fm Bezm-i Cihan programı yapımcı ve sunucusu Saniye Öztürk ve İstanbul Kahve markasıyla tanınan Mahmut Tüfekçi yaptı.

Kemal Gülen programda yaptığı konuşmada, "Bu yarışma çok farklı ve renkli bir yarışma. Haberin kahveyle ne alakası var ki biz bugün buradayız. Kaç defa kahve yaptık ki bu güzel öğrencileri değerlendireceğiz." dedi. Yarışmanın değerlere sahip çıkma adına önemli olduğunu dile getiren Saniye Öztürk, "İlk kez bir kahve yarışmasına katılıyorum. Bu yarışma hepimizin anılarında kalacak, hiç unutulmayacak." diye konuştu. 24 senedir kahve işiyle uğraştığını söyleyen Mahmut Tüfekçi de "Kendimi hala bu işte çırak olarak görüyorum. Uzman olmak için uzun çalışmak lazım." ifadesini kullandı. Ramazan Ümit Şimşek ise öğrencilere, "Kahve denilince aklıma 3 şey gelir. Çınaraltı, kahvehaneler ve kız istemeye gidilince ikram edilen kahve." dedi.

Kahve yarışmasında yapılan kahvelere lezzet, köpük, tepsi düzeni, sunum, zaman ve öğrencinin yaptığı kahveyi takdimi üzerinden puanlama yapıldı. Yarışmada Nurdan Ebrar Durcan birinci, Dilara Çolak ikinci, Vuslat Yüksel üçüncü, Sevde Sultan Çilekçi dördüncü olurken Nilüfer Ebrar Yazıcı da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Editör: TE Bilisim