Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü adliyeye gitti. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Cübbeli Ahmet Hoca, gazetecilerin ‘Neden geldiniz?’ sorusuna,  ‘Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik. Beğendim çok güzel…’  yanıtını verdi.
CÜBBELİ AHMET HOCA ADLİYEDE
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilenen Ahmet Mahmut Ünlü, bir ticari dava nedeniyle adliyeye gitti. İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi’ndeki işlemleri yaklaşık 1 saat süren Cübbeli Ahmet Hoca, daha sonra avukatı ile birlikte adliyeden ayrıldı.

'ÖZGÜR GELELİM DE GÖRELİM DEDİK'
Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, ‘Neden geldiniz?’ sorusuna esprili yanıtlar verdi. ‘Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik’ diye konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, gazetecilerin ‘Beğendiniz mi?’ sorusuna, gülümseyerek ‘Beğendim çok güzel’ diye yanıt verdi.

'NE LİDERİ YA. BENDEN ŞEY OLMAZ'
Gündeme ilişkin soruları yanıtlamak istemeyen Cübbeli Ahmet Hoca, terör sorununa ilişkin çözüm süreci sorulduğunda, konu hakkında bir bilgisinin olmadığını belirtti. Bir gazetecinin, 'Türkiye’deki terör sorununa ilişkin son gelişmeleri takip ediyor musunuz? Sonuçta siz de bir toplumun liderisiniz' demesi üzerine Cübbeli Ahmet Hoca, 'Ne lideri ya. Benden şey olmaz' yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim