Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, iktidarın kendinden olmayanlara yaşama hakkı tanımadığını söyledi. Karataş, "Kendilerinden olmayan herkese yaşama hakkı tanımadıkları için Bank Asya’nın birlikteliğinde olan insanlara yaşama hakkı tanınmaması doğaldır." dedi.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Başkan Karataş, son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çabalarıyla kapatılmak istenilen yurt dışındaki Türk okulları hakkında ise "Oralarda Türkiye’mizin bayrağını dalgalandıran Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün resmini tarihini anlatan bildiren kimse biz ona teşekkürü biz borç biliriz." şekline konuştu.

'TOPLUM BASKI ALTINDA'

Şimdi sadece Bank Asya'ya baskı olmadığını dile getiren Karataş, toplumunun tümünün bir baskı altında olduğunu belirtti.

İktidarın kendilerinden olmayan herkese yaşama hakkı tanımadığını savunan Karataş, "Bank Asya’nın birlikteliğinden olan insanların bunun karşısında olduğu için yaşama hakkı tanıması doğaldır. Çünkü kendinden olmayan insanları bu topraklarda bu coğrafyada güçlü olmasını, yaşamasını istemiyor." ifadelerini kullandı.

‘GEREKLİ CEVABI MİLLET VERECEK’

Yaşananlara milletin artık karar vermesi gerektiğine işaret eden Karataş, “Bu ülkenin sahibi, bir siyasi partinin temsilcisi midir yada millet midir?" diye sordu. Gerekli cevabı milletin 7 Haziran seçimlerinde vereceğini anımsatan Karataş, "Bunlar şaşırmış durumdalar, kalpleri ruhları bitmiş beton kafalı olmuş insanlar. Bunlar kendilerinden hariç kimseye yaşama hakkı tanımadıkları için Bank Asya’ya bugün, yarın başka yere özgürlüklerini kısıtlayarak insanların söylemlerini elinden alıkoyuyorlar. Bunun için söylenecek çok şey var ama bu millet 7 Haziran’da bunun cevabını verecek." değerlendirmesinde bulundu.

‘TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ’

Karataş yurt dışında açılan Türk okulların kapatılmaya çalışılmasıyla ilgili, "Oralarda Türkiye’mizin bayrağını dalgalandıran Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün resmini tarihini anlatan bildiren kimse biz ona teşekkürü biz borç biliriz." ifadesini kullandı.

Türkiye’de okul ve derslik sorunu dururken kimi çevrelerin yurt dışına okul sözü vermesinin anlamsız olduğunu dile getiren Karataş, "Bizim anlamadığımız tek şey var, bu Misak-i Milli sınırları içerisinde eğitim noktasında okullarında derslik sorunları varken kişisel kaygılarından kaynaklanan sorunları orada milli eğitim bakanlığına talimat vererek ‘buralara biz okul açalım’ diyecek cüreti göstermeyi anlamsız olarak değerlendiriyorum." dedi.

"Çekmeköy’de siz konteynırlarda ders veriyorsunuz öğrencilere. Siz oralarda okul açacaksınız öylemi?" diye soran Karataş, "Hutbelerde çok güzel sözler var diyor ki; bir mümin önce yakınlarına ve akrabalarına yardım eder.' Memleketin çocuklarının 50 kişilik dersliklerde okuduğu bir yerde sen sırf bir düşünceye karşı olduğun için o düşüncenin hakimiyetini daraltmak adına ülke kaynaklarını oraya harcama niyetini anlamıyoruz. Bu bir hırstır, aklın önüne geçen nefistir. Nefsini kin haline dönüştürenlerin hesabını 7 Haziran’da milletimizin bütünüyle birlikte düreceğimize inanıyorum. Bu milletin sahibi Allah’tır. Hiçbir zaman zülmeden ve zalim hiçbir zaman başarıya ve zafere ulaşamaz; ulaştığını zanneder sadece." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim