AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Zonguldak-İstanbul karayolunda meydana gelen heyelan yolu tek şeridini kapattı. Kayaların düştüğü sırada yoldan geçen otomobil kayalara çarparak hasar gördü. Olayda yaralanan olmazken, yola düşen kaya parçaları karayolları ekiplerince temizlendi.

Olay saat 22.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak-İstanbul karayolunun 32. kilometresi Ören mevkiinde büyük kaya parçaları yola düştü. Heyelan sırasında yoldan geçen otomobil düşen kayalara çarptı. Otomobil su kanalına düşmeden durdu. Heyelanın meydana gelmesinin arından jandarma, Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri olay yerine geldi. Yolda tek şerit olarak trafik akışı verildi.

Kızı ve kızının nişanlısı ile Ören mevkiinde ki akrabalarının yanına giden ve kayalara çarparak hasar oluşan 67 DZ 634 plakalı otomobil sürücüsü Recep Akkurt (51), aşırı hızlı olmamalarından dolayı kazayı ucuz atlattıklarını söyledi. Akkurt, "Yukarıdan geliyordum. Sola dönecektim. Birden bire yola kayalar düştü. Yoldaki kayalara vurmamak için biraz da ortaladım. Arabada 3 kişiydik. Yaralanan olmadı. Büyük kayaya vursaydık araba haşat olurdu. Yolda hızlı gitme huyum yok. Otobanda bile hızlı gitmem. Bu yolda da en fazla 60-70 kilometre ile gidiyordum. İleriden döneceğim için de yavaşlamıştım." dedi.

Yolun tek şeridinin kapanması sebebiyle trafik kontrollü olarak verildi. Jandarma ve polisler trafiği denetlerken, karayolları bölge müdürlüğüne ait greyder de olay yerine geldi. Hasar gören otomobil vatandaşlar tarafından yolun kenarına alındı. Karayollarına ait greyderin yolu temizlemesinin ardından trafik normale döndü.

Editör: TE Bilisim