YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
 Şehit haberleri ile yine yürekler dağlanıyor yine sanki çaresizlikmiş gibi fidanlarımız evlatlarımızı kaybediyoruz. Vatan için can feda ama bu kanlı kalkışmaya karşı Türk devletinin gücünü kullanmakta acze düşen bu siyasi iktidar verilen şehit sayılarının artmasına çabak tutan acı pasif yetersizdir. Güneydoğu ajan kaynıyor ama ajanların ülkelerine bir yaptırım tepki yok böyle korkak ufuksuz öngörüsüz sadece kanlı taşeronlara umut bağlayan ülke idaresi artık canımıza tak ettirdi.Dağlıca'dan şehit haberleri var yazık bu ülkeye nereye kadar 1 kasımda PKK ile taleplerini karşılayıp masaya mı oturacaksınız ve bunun adı barış olacak öyle mi ?

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde PKK’nın düzenlediği saldırı sonrası çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre biri Albay 16 asker şehit oldu.

Çatışma akşam saatlerinde Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde oldu. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında PKK, döşediği mayını uzaktan kumanda ile patlattı. Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle şehit ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Operasyona özel birliklerin de katıldığı belirtildi.


Editör: TE Bilisim