Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım! Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım!
Emanetçi modellerle milletin gözüne baka baka milletin adamı yaygarası ile millet iradesini çòpe atıp yeni emanet ile ülke eşine ender rastlanır Afrika kabile yönetimini çağrıştıran bir dayatma bu ülkeye yakıştımı? Davutoğlu neyi eksik noksan hatalı yaptıda sessiz darbe dostmodern devrim yapıldı?

Bunu hipnotize edilen uyuşturulan kredi kartı konut kredisi veya araç kredisi üçgenine düşmüş ekonomik tursaklara kerhen anlatsalarda dünyaya anlatmak mümkünmüdür? Türkiye demokratik parlamenter sistem denilen gerçekten ancak krallık rejimlerini çağrıştıran tek adam yònetimi elinde itirazlarin yandaş medya ile susturulduğu kara bir dönem yaşıyor.Davutoğlu kameralara ne söylerse söylesin vicdanların gündemi farklıdır.

Bu muamele normal şartlarda hiç kimsenin başına gelmemelidir.Davutoğlunun eşi hanımefendi ve çocukları buna ne derler? Veya sayın Erdoğan'ın eşi hanımefendi ve çocukları Davutoğlu ailesi yerine bir empati yapabilirlermi? Bu akıbetin Yıldırım ailesinin ve Binali beyin yaşamayacağını kim garanti edebilir? Koltuk hırslarının ihtirasların MHP deki kurultay sürecine müdahil olma iddialarının ayyuka çıktığı bir ülkede bu tabloyu gizlemek demokrasi hukuk adalet ve milli irade ile izah etmeye kim inanır? Aslında bir Hacivat Karagöz oyunu oynanıyor bu oyun bitmeli ülke gerçek gündemine dönmelidir çare özgür millet iradesi kesintisiz demokrasidir.Türkiye daha fazla utanç oyununu kaldıramaz.
Editör: TE Bilisim