Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun önceki gün Elazığ’da yaptığı konuşmayla ilgili olarak, "AKP adaylarının günlerdir bahsettikleri çılgın proje ve sürprizler dosyasından, çıka çıka Ahmet El Azizi çıktı." dedi.

MHP, Elazığ’ın Baskil ilçesinde seçim bürosu açılışı yaptı. Açılış programına Elazığ İl Başkanı Abdulvahap Erdem, milletvekili adayları ve partililer katıldı. Programda konuşan milletvekili adayı Yavuz Temizer, AKP'nin önceki gün Elazığ'da düzenlediği mitingin tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Temizer, "Ne diyordu AKP adayları 1 haftadır? Çok sürpriz bir dosya hazırladık, Başbakan açıklayacak diyorlardı. Sayın başbakan konuştu. Baktık ki aynı selamlar, aynı yalanlar. Selam Allah’ın selamı 'aleykümselam' dedik, baş göz üstüne. Tabi bekledik neymiş bu arkadaşların Elazığ’a sürprizi diye. Çılgın bir proje gelecek herhalde dedik. Çıka çıka ne çıktı sürpriz olarak biliyor musunuz ‘Ahmet el Azizi’ çıktı. İnsanlar meydandan bir ümitle bağırıyor, bize bakanlık verin diye. Sayın başbakan da kürsüden Elazığ’la dalgasını geçiyor. 'Ne yapacaksınız bakanı' diyor, 'sizin başbakanınız var. Bana Ahmet el Azizi deyin, olsun bitsin bu iş' diyor. Bu, Elazığ’la alay etmektir. Bu Elazığ’a hakarettir. Günlerdir sürpriz dosya, sürpriz dosya diye yaygara yaptılar. Elazığ’a yine yalan söylediler. Bu durumda Elazığ’ın yapacağı da bellidir. Bu kadar aşağılanmanın cevabı sandıkta sağlam bir ders vermektir. Siz tokadı vurun, onlar gitsin adını koysun.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim