En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
FETÖ darbe girişimine karşı ilk günden itibaren sokaklardan ayrılmayan Erzincanlılar meydanları bırakmıyor. Cumhuriyet Meydanında birlik ve beraberlik mesajları veren Erzincanlılar, attıkları sloganlar ile darbe girişimcilerine tepkilerini dile getirip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında olduklarını söylüyorlar. Binlerce Erzincanlı Erzincan Belediyesi Mehteran ekibinin konseri ile büyük coşku yaşadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Meydanlardan ayrılmayın’ çağrısı üzerine Erzincan’da darbe girişiminin ilk gününden itibaren meydanları terk etmeyen vatandaşlar, sabahlara kadar darbecilere inat demokrasinin yanında olduklarını gösteriyorlar.

Cumhuriyet Meydanı'nda her gün akşam saat 08.00’de toplanmaya başlayan vatandaşlar, sabah saat 05.00’e kadar ellerinde Türk Bayrakları ve attıkları sloganlar ile nöbetlerini tutmaya devam ediyor. Erzincan Belediyesi Mehteran ekibinin katılımı ile büyük coşku yaşayan Erzincanlılar, meydanlarda ki nöbetlerine devam ediyor. Çalınan Mehter Marşları ile heyecanlarını doruğa çıkaran vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Çalınan müzikler eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgilerini ifade eden vatandaşlar, olası darbe hareketliliğine karşı genci yaşlısı, kadını erkeği ‘Demokrasi Nöbetini’ tutmaya devam ediyorlar. Protokol mensupları da vatandaşları sokaklarda yalnız bırakmıyor.

Cihan

Editör: TE Bilisim