Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı "Hayata Pas Ver" projesinde, 220 çocuktan oluşan takımlar müsabakalara başladı. Servergazi Yeşilköy Halı Sahası'ndaki ilk maçı, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve çok sayıda davetli seyretti.

Emniyet Müdürü Bulut, projeyle ilgili yaptığı açıklamada 220 çocuktan biri bile kazanılabilirse mutlu olacağını söylediğini hatırlatarak, “Şunu artık iddialı bir şekilde söyleyebiliyorum ki 220’sini de kazandık. Kulüp başkanlarımız, koordinatörlerimiz, antrenörlerimiz havaya girdi. Ev ziyaretleri yapıyoruz, aileleriyle birlikte oluyoruz. Antrenör kızlarımız var, bazen onlara denk geliyorum, sanki evin kızı gibi mutfaktan çay alıp servis etmesi çok güzel. Bir aile olmuş, kenetlenmiş, her şey çözümlenmiş gibi. Çocuklarımızın ailelerinden ve öğretmenlerden aldığımız çok güzel izlenimler var.” dedi. Ailelerin çok şaşırdığını belirten Bulut, “Onlar da başta böyle bir şey hayal etmiyordu. Basit bir futbol organizasyonu olarak düşünüyorlardı ama kahvenin hatırı olduğu gibi burada da futbol bir bahane demiştik. Çocukların o atmosferi, o heyecanı yaşaması lazımdı ki bunun içine çekebilelim.” diye konuştu. Projenin her geçen gün olgunlaştığını vurgulayan Bulut, şunları kaydetti: “Haftalık toplantılar yapıyoruz. Küçük küçük projeler doğmaya başladı. Şimdi derslerine ilişkin yeni bir şey geliştirdik, sa olsun üniversitemiz, eğitim fakültemiz destek oldu. Oradan ve bizim personelimizden eğitim fakültelerinden mezun olan polis arkadaşlarımız vardı, onlara ilişkin bir hazırlık yapıyoruz. Süratlice bir dershane oluşturup çocukların derslerine daha da büyük katkı sunalım istiyoruz.”

İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, maçtan önce futbolcularla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Maçta bulunan robot polis ve horoz ise çocukların ilgi odağı oldu. Nisan ayında tamamlanacak turnuvanın final maçı, Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Editör: TE Bilisim