Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari liselerindeki en başarılı 30 öğrenci, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak geldikleri Atatürk Havalimanı'nda gülle karşılandı. Öğrenciler, pazar günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisini İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile birlikte izleyecek.

Diyarbakır’dan gelen ilk 10 öğrenci, Atatürk Havalimanı’nda gülle karşılandı. Havalimanında öğrencilere eşlik eden görevli emniyet amiri, Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’den toplam 30 kişinin geleceğini belirtti.

Emniyet amiri şu bilgileri verdi: “Öğrencilerin İstanbul’u tanımaları için bu gezi düzenlendi. Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’den gelen bu arkadaşlar okullarının en çalışkan öğrencileri. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün daveti üzerine gelen bu arkadaşlarımız İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezecekler, meslek gruplarını tanımak amacıyla bazı kuruluşlara geziler yapılacak, boğaz turu yapacağız, bazı basın organlarına gidilecek, sinemaya gideceğiz ve Pazar günü de Galatasaray Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçına gidilecek."

Editör: TE Bilisim