Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası! Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası!
 MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kırıkkale'de T Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü olan ve geçtiğimiz Cumartesi günü geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Alaattin Çakıcı'yı bugün tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Partinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rahatsızlanan Alaattin Çakıcı’yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ziyaret ediyor" denildi.

Görüşmeye ilişkin fotoğraflar paylaşıldı. Görüşme esnasında MHP Lideri Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı'ya tespih hediye ettiği öğrenildi. MHP Lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde, “Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?” demişti.

Alaattin Çakıcı’da, MHP Lideri Bahçeli’nin sözlerine “Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin Meclis’te benimle ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili ayrıca tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye karşılık vermişti. 



(Kaynak: Etikhaber)







Editör: TE Bilisim