Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 MHP Lideri Devlet Bahçeli Parti Genel Merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Sayın Fethullah Gülen bey" diyerek doğrudan Gülen'e seslenen Bahçeli, "Pensilvanya'ya sesleniyorum... Sayın Fethullah Gülen bey Türkiye'ye geliniz. 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılıyla yüzleşeceğinizi ifade ediniz. "Herşeyi karşılıklı tartışalım. Bakalım ben geldiğimde sen nereye kaçacaksın?" diye sorunuz." dedi. 


Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Erdoğan Gazzeli yavruların ölüme terk edilmemesi için hangi somut katkıyı sunmuştur? Allah aşkına bu adam hangi yaraya merhem olmuştur?

Erdoğan periyodik sistematik şiddet karşısında ne yapmıştır? İsrail'in hunhar cinayetlerini durdurmak adına bizim bilmediğimiz hangi mücadeleleri Erdoğan icra etmiştir. Bize göre Erdoğan susmalı bir daha da konuşmamalıdır. Zira konuştukça batmakta rezil olmaktadır. 

İsrailin saldırılarını kınıyorum. Kalbimizin Filistinli kardeşlerimizle olduğunu söylemek istiyorum. Ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. 

Uluslararası toplumun insiyatif almasını umuyoruz. Ekmel beyin Cumhurbaşkanlığıyla Türkiye'nin daha dinamik bir pozisyonda olacağını biliyorum. 

İsrail ve Filistin arasındaki sorunun aşılması konusunda kışkırtıcı beyanlara itibare edilmemesi zaruridir.

Zulüm sadece Gazze'de değildir. Türkmenler öldürülmektedir. Mukayese etme niyetimiz yok. Ama Kerkük, Telafer, Tuzhurmatu başta olmak üzere Türkmen yurtlarında akan kan Gazze'yi aratmamaktadır. IŞİD, Peşmerge ve Merkezi Irak güçleri tarafından Türkmenler kuşatma altındadır. 

Türkmeneli kan revan içindedir. Türkmenlerin sesini işiten çok azdır. Gazze'ye gösterilen alakanın yarısı Türkmenlerden esirgenmektedir. 

IŞİD ve İsrail'in ikisi de cami vurmakta Müslüman öldürmektedir. İkisi de küresel projedir. IŞİD tarafından 49 vatandaşımız esir edilmiştir. 

Aday Erdoğan 3 günlük yas ilan ederken Türkmenlerden bahsetmemektedir. Çünkü Erdoğan için Türkmenler ezilmesi ve asimile edilmesi gereken bir varlıktır. 



Türkmenelinin Gazze kadar hatrı yok mudur? İtibar ve ilgiye layık değil midir? Gazze Müslüman'dır da Türkmeneli değil midir?

Aday Erdoğan'ın dili ne zamana kadar Türkmenlere duyarsız kalacaktır?

Aday Erdoğan Esad muhaliflerine gönderdiği silah yüklü tırları Türkmenlere yardım kılıfıyla örtme basitliğinden derhal vazgeçmelidir. Türkmenler aç ve açıktadır. Yoksuldur. Salgın hastalıklarla mücadele etmektedir. Onbinlerce soydaşımız çöl şartlarında yaşamaktadır. Bir bardak suya bir dilim ekmeğe hasret çekmektedir. 

Aday Erdoğan ise dilsiz şeytanlıkla hatırlanmaya şimdiden namzettir. Türk milletine sırt döndüğü için 10 Ağustos'ta gereken cevabı alacak, Ekmel karşısında ekmeksizlerle girdiği ittifakı çok ağır kaybedecektir. 

Erdoğan Ramazan'ın manevi havasını sabote etmek ve cumhurbaşkanı olmak için her şirretten medet ummaktadır. Orucun mehabetine hakaret etmektedir. Kutsallarımızı incitmektedir. İftar sofralarında İslam'a ve değerlerine saygısızlık yapmaktadır. Biz günlerdir Oruca hürmetimizle sabrettik. Erdoğan'ın aynı nakaratlarını dinledik. Aday Erdoğan grup toplantısında Cumhurbaşkanı seçim sürecinde şahsımın dayatmalara boyun eğdiğini ve sosyalist ve devrimcilerle aynı çatı altına yerleştiğimizi utanmadan sıkılmadan söylemiştir. Pensilvanya ile ortak gösterme edepsizliğine soyunmuştur. 

Sayın İhsanoğlu'na destek veren partileri Eski Türkiye koalisyonu olarak mimlemiştir. Erdoğan milletin adamı olduğunu iddia etse de PKK'nın iktidardaki adamı olduğu asla gizlenmeyecektir. Yeni Türkiye sloganı ise katmerli ve damgalı hainlerin el üstünde tutulacağı bir ülke özleminden başka bir şey değildir. 

Yeni Türkiye çöküş habercisi olup dönemsel ve korku eseridir. 

Bir yıl önce Yeni Türkiye amacı olmadığını söyleyen Erdoğan'dan eser kalmamıştır. Köhnemiş Erdoğan birden bire yeni Türkiye'yi uydurmuştur. Aday Erdoğan yolsuzluk şebekesini deşifre eden yüzü aşkın polisi sahurda kelepçelemesi hırsızın hırsızlığını gizlemesinden başka bir şey değildir. 

Kanun devleti kanunsuzların meydan okumasıyla haksızlığa maruz kalmıştır. İşte bu Eski Erdoğan'ın Yeni Türkiye maskaralığının ön çalışması ve temel atma törenidir. 

TİB'in yetkilerini MİT'e devretme niyeti, arşivlerdeki yolsuzluk belgelerini imha hazırlığıdır. Aday Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde MGK'daki olduğu gibi Bakanlar kuruluna başkanlık hevesini peşinen söylemesi antidemokratik bir ülkenin ihsas gayesidir. 

Erdoğan'ın yeni Türkiye'si taviz ve hüsran eğilimlidir. 

İki gün önce bölücü terör 3 Mehmetimizi şehit etmiştir. Konuşmamın bu aşamasında şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum. 

Aday Erdoğan sanki bu şehadetler olmamış gibi bu mehmetçikler insan değilmiş gibi önceki akşam Aile bakanlığı tarafından Ankara'da şunları söylemiştir:" Çözüm sürecinde önemli mesafe katettik. En son netice olarak uzun zamandır terör kaynaklı şehit cenazeleri gelmiyor. Evlere ocaklara ateş düşmüyor. Anneler ve babalar evlat acısıyla kavrulmuyor". 

Aday Erdoğan'ın bu beyanları karşısında söz bitmiş, diyecek bir şey kalmamıştır. Başbakan çocukları gemiler alıp Türkiye üzerinden soygun yaparken, vatan çocukları bayrak uğruna şehit düşmektedir. Erdoğan gözgöre göre şehit yakınlarının önünde şehadetlerin yaşanmadığını söylemektedir. Erdoğan nasıl bu kadar gerçekleri öğütmekle iftar sofralarında yalancılara taş çıkarmaktadır. 

Şehitlerimizi kimler kara toprağa sokmuştur. Aday Erdoğan nerede yaşamaktadır, Aklı ve vicdanı kimlere esirdir? Pazarlıklarla gönlünü okşadığı hain teröristlerle mi? 

Erdoğan'ın şehide hakaret edercesine açıklama yapmasını AKP'ye oy vermiş kardeşlerim ve vatandaşlarım eminim ki affetmeyecektir. Şehide kelle diyen gafil hak ettiği dersi almalıdır. 

Bu adamın 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olması Türk milletinin en acı mağlubiyeti olacaktır. 

Şehitlerimiz Erdoğan'a hakkını haram etmektedir. Şehit evladının hüznünü yüreğinde taşıyan gözü yaşlı anne babalar haklarını asla helal etmeyecektir. Çünük Erdoğan PKK'nın kostüm değiştirmiş, maske takmış, karakter nakli yapmış bir çehresidir. Erdoğan kandil süsü, imralı limanı, oslo masasıdır. Bize göre Erdoğan artık eşittir Öcalan'dır. Erdoğan milletin değil PKK'nın İmralı'nın, IŞİD'in, haçlı hesaplarının adamı ve taşeronudur. 

Erdoğan sokağa çıkamadığımızı ahlaksızca iddia etmiştir. Adam olamayan Adaya buradan söylüyorum. Senin baktığın yerde elbette biz olmayız. Senin bulunduğun zeminlerde elbette biz görünmeyiz. Zira senin gözlerin haine alışkındır, senin kulakların para sayma makinelerinden çıkan seslere, ayakkabı kutularından çıkan milyon dolarlara duyarlıdır. Bizim nerede durduğumuzu büyük Türk milleti bilmektedir. PKK severler kendi işlerine bakmalıdır. Erdoğan ne yaparsa yapsın Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta Ekmek kazanacak Ekmel bey devletin çatısına oturacaktır. 

Ekmel bey Ekmek, Aday Erdoğan erozyondur

Ekmel bey huzur, Aday Erdoğan hazımsızlıktır

Ekmel bey istikbale açılan kapı, Aday Erdoğan ikbal ve iffetsizliğe açılan yaralı simadır. 

Eğilmiş baş, egoist mizaç, ehli salip cümle için zafer kapısı Erdoğan'dır. 

POLİSLERE YÖNELİK OPERASYONLAR
Erdoğan gider ayak bu operasyona devam etmelidir. Sonunda ayağına dolanacaktır. 

PENSİLVANYA'YA SESLENİYORUM, SAYIN FETHULLAH GÜLEN BEY
Pensilvanya'ya sesleniyorum... Sayın Fethullah Gülen bey Türkiye'ye geliniz. 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılıyla yüzleşeceğinizi ifade ediniz. "Herşeyi karşılıklı tartışalım. Bakalım ben geldiğimde sen nereye kaçacaksın?" diye sorunuz.



Daha fazlasını oku: Bahçeli: Pensilvanya'ya sesleniyorum - Gündem Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/bahceli-pensilvanyaya-sesleniyorum_476637.html#ixzz38O85b9sL 
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

Editör: TE Bilisim