Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
MHP LİDERİ SAYIN DEVLET BAHÇELİYE EN BÜYÜK HAKSIZLIĞI KİM YAPIYOR?

 MHP Genel başkanı sayın Devlet Bahçeliye darbeyi koltuk iksir ikbal ve kolay rütbe ve madalya sahibi olanlar yapmıştır.Seçim çalışmalarını kendi ev balkonlarından yapan eli cebine gitmeyip cebinde akrep(!) taşıyanlar yapmıştır.Milletvekili sırasını yada MYK üyeliği madalyasını takanlar bir sonraki seçim veya kongre hesabı ile manevra yapınca meydan gariban adaylara veya çilekeş Ülkücülere kalmıştır.Aksine en fazla çile çekmesi gereken en çok minnet duyup gecesini gündüzüne katarak çalışması gerekenler kaçak güreşti siyaset ilmi ve hareketin kan can ve bedel ödenerek ortaya koyduğu değerler yok sayıldı bu durumda vefa bir semtin adı olarak kalmıştır.

Ehliyet liyakat kabiliyet ölçüleri koltuklara sadakat ve hak ölçüsü kaçırılan eleştirisiz biata dönüşünce hüzünlü siyasi mağlubiyetler geldi.Bugün kurultay tartışmaları ilke Ülkü ve Ülke önceliklerinden çıkarsa yarın çok daha vahim gelişmeleri yaşayabiliriz.İnsanların yaşananlara tepkisi ve bir siyasi reaksiyona dònüşen süreç akıl ilim ahlak kılavuzluğunda aksiyona dönüşmez ise dağ fare doğurur.Etrafta izlemeye ve anlamaya çalıştığımız aday ve genel başkan etrafındaki yığılmalar bir beklentiyi ifade etmektedir.Bu beklenti hareket değil ben nere gelebilirim endişeleri ile sürdükçe çok vahim sonuçlar kaçınılmazdır. Herkesin aklından rütbeler geçerseki bunu çok açık biçimde gözlemliyoruz üzücü günler bizi bekliyor.Şahsen bu süreç nereye varsada MHP nin emrinde Türk milletinin varlık davasını ömrümüz el verdiği ölçüde savunmaya devam edeceğiz. Niyetler halis ve òmür kısa dünya fanidir.Herkesin bir hesabı varsa gerçek hesap sahibi yüce yaratandır. Allah hak yiyerek ahlak dışı davranarak haram helal ölçülerini koruyamayan harekete zafer nasip edermi?

Çok yalnız kaldık bugünün kahraman koltuk kovucuları bizi mesela Ümraniyede yalnız bırakmasa şimdi bu şehirde Ülkücülerin bir belediyesi vardı. Kaçanlar göçenler taklacılar ve arazi olanlar bizi yalnız bıraktı Allah biliyor bizde onları biliyoruz.Süt kaymağından şikayet ederek sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia edenler o kaymak tabakasını oluşturanlardır. "Nasılsanız partinizde ülkenizde öyle idare edilir" "Kel başa şimşir tarak" sahi hiç elinizi vicdanınıza koyarak "ben daha fazla Başbuğun ve şehitlerin hareketine nasıl katkı yapabilirdim?"demedikçe suçu başkalarına özellikle sayın genel başkana atarak sıvışmak kolaycılıktır.Yarın aynı akıbet yeni genel başkan adaylarını bekler mücadele ilke prensip ve Ülkü öncelikli olmadıkça hayal kırıklıkları kaçınılmazdır.Zafer er veya geç Türk milliyetçilerinindir.Biz başaramazsak o sevda ile çene kaparız ve emaneti emin ellere bırakırız inşallah!

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim