Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
TEM otoyolunun Edine istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonun devrilmesi sonucu TEM otoyolu trafiğe kapandı. Çamur yüklü olduğu belirtilen kamyondaki şüpheli bidonlar ve etrafa yayılan pis kokular sebebiyle atıkta kimyasal inceleme yapıldı. Yolu trafiğe açma çalışması devam ediyor.

Kaza, TEM otoyolu Edirne istikameti Bağcılar mevkisinde saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Erozyon çamuru tabir edilen yükü taşıyan 34 EC 6109 plakalı kamyonun sürücüsü Ahmet Akman, kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce bariyerlere çarpan kamyon, yükünün bir kısmı yola saçıldıktan sonra yan yattı. Yola paralel yatan kamyon, TEM'i Edirne istikametinde trafiğe kapattı. Yaralı sürücü itfaiye ve ambulans ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılıp Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KİMYASAL ÖLÇÜM YAPILDI

Devrilen kamyondan çevreye saçılan bidonlar ve yayılan ağır koku sebebiyle atıkta kimyasal inceleme yapıldı. İstanbul İtfaiyesi’nin Kimyasal Madde Aracı da olay yerine geldi. Özel koruyucu kıyafetini giyen ve gaz maskesini takan bir görevli, alanda ölçüm yaptı. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından da belediye temizlik işçileri, iş makineleri yardımıyla yol ve çevresinde temizlik çalışması yaptı. Kaza sonrası kamyonun kaldırılması ve yol temizleme çalışmaları sebebiyle trafik 2 saat boyunca yan yoldan verilebildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla yolun trafiğe açılacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim