Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Bursa’da bir grup, terör örgütü DHKP-C'nin memur yapılanması olan Devrimci Memur Hareketi'ne yönelik düzenlenen operasyonu protesto etmek için Bursa Emniyet Müdürlüğü önünde oturma eylemi yaptı.

Halk Cephesi, Kamu Emekçileri Cephesi ve KESK’li yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 20 kişi, operasyonları protesto etmek için Bursa Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Grup adına açıklama yapan Halk Cephesi temsilcisi Tuncel Ayaz, "Bizler bu toprakların en soylu ve onurlu damarıyız. Buradan bir kez daha sesleniyoruz; halka emekçilere karşı saldırılardan vazgeçin." dedi.

Ayaz’ın konuşması ‘Gözaltılar derhal serbest bırakılsın, baskılar bizi yıldıramaz, devrimci memurlar onurumuzdur, memuruz haklıyız kazanacağız, kahrolsun faşizm yaşasın mücadelemiz’ şeklinde sloganlar atıldı. Açıklamanın ardından grup Bursa Emniyet Müdürlüğü binası önünde oturma eylemi yaptı. Yaklaşık 10 dakika süren oturma eylemi sonrası grup olaysız şekilde dağıldı.

Devrimci Memur Hareketi ve Kamu Emekçileri Cephesi'ne adlı yapı içinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve tamamı memur olan şahıslara yönelik operasyonlarda Bursa'da 6 kişi gözaltına alınmış, 10 kişi de ifade vermek üzere emniyete çağrılmıştı.

Editör: TE Bilisim