Dil bayrağının tekliğini koruyamayanlar ay yıldızlı al bayrağa direnebilirler mi? Dil bayrağına direnemeyenler ay yıldızlı bayrağı koruyabilirler mi? Dil bayrağına direnemeyen al bayrak yerine ancak beyaz bayrak çekilmesini hüzünle seyretmez mi?

Etnik dillere masum kılıklı özgürlük talepleri küresel istilanın altın tepside sunulan birlikte yaşamanın zehri değil midir? Etnik ayrılığı demokratik haklar ve halkların geleceğini belirleme hakkı diye alçakça dayatanlar kendi mazilerinde kan gözyaşı ve onarılmaz insanlık suçu işleyen sömürü düzenleri vardır.  

Yüzde elli tahakkümünü kendi siyasetlerinin dili yapanlar PKK ile ilişkilerini niçin yılarca Türk milletinden gizleyip yalan beyanda bulundular? Milli irade avuntusu kuru gürültü ve tribün şovu söylemimidir? Siyaset halkın yalanlarla oyalanıp küresel dayatmalara halk dalkavukluğu yapma sanatımıdır?

 Mezarlıkta koyun koyuna, Camide aynı safta, kışlada aynı karavanaya kaşık sallayan, işte, aşta, aşkta sınır tanımayan, her gün yeni yuva kuranları, sokakta ve hayatın her alanında, aynı ezilmişlik kader çizgisinde buluşanları, okulda bir arada yaşamanın, Türkçe ses bayrağını tartışmayı nasıl içinize sindiriyorsunuz?

 Bu hak vermek mi ayrılık fitnesini ateşlemek midir? Çocukların yapbozlarındaki parçalar gibi oluşturduğunuz parça emareler yeni bir devletin kilometre taşları değil midir? Diyarbakır da düzenlenen Kuzey Kürdistan konferansı bunun ispatı değil midir? Bu millete rağmen gizli kapaklı PKK görüşme ve taahhütleriniz türünden başka irtibatlarınız ve pazarlıklarınız var mıdır?

Bu millet size bölünmeye kadar gidecek tasarrufta bulunma yetkisini asla vermemiştir. Bu karanlık tehlikeli ve çıkmaz yoldan dönünüz. En kısa zamanda istifa ederek gerçekleri bu saf millete anlatarak emaneti sahibine teslim ediniz. Elbette bu karanlık geceden aydınlık sabaha ulaşacak fırsatı Mevla bu eşsiz millete verecektir inşallah! Yani kendi aklınızı son akıl,  kanlı Öcalan’la aynı yoldaş olmaya siz mecbur olabilirsiniz;  ama bu millet o kanlı irinli yola asla girmeyecektir.

Şaibeli ikbal pazarlıkları bu milletin vicdanından dönecek, kaya gibi bölücü PKK ya karşı tunç siper ettiği göğsünden dönecektir. Şehitler asla ölmeyecek vatan asla ve asla bölünmeyecektir.

İlkokul çocuklarına dünyanın yuvarlak olduğunu anlatan, uzaktan gelen gemi emare ve görüntüleri gibi, sırayla bütün belirti ve bulgular, açık ve net biçimde dört parçalı Kürdistan hazırlıkları değil midir?

 Oldubittilerle Ermeniler tehcirin yüzüncü yıl intikamını mı alacaklardır? Türk milleti Taşnak asala uzantısı, aynı kanlı kahpe yöntemlerle,  Kürdü Türkü katleden, Ermenileri tehcire mecbur eden, olayların sorumlularının intikamımı alınmak istenmektedir.

Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!

 Bu şerefli millet tehcirin yüzüncü yılına girerken, büyük Ermenistan ve büyük İsrail’in çilingir anahtarı büyük Kürdistan’a sonuna kadar direnecek Türkü Anadolu da boğma, kefen biçme oyununu bozacaktır.

Türk milleti ses bayrağı ve ay yıldızlı al bayrağına sonuna kadar sahip çıkacak ülkenin her karış toprağını ezansız ve al bayraksız hiçbir zaman bırakmayacaktır. Ermeni tehcirinin yüzüncü yıl intikamı olan büyük Kürdistan’a asla müsaade etmeyecektir.   

Editör: TE Bilisim